28 septembrie 2010

Cum sa ne vindecam, privind lumea prin ochii unui copil...

Cand reancepem sa privim lumea prin ochii unui copil,avem acces la miracol, la supra-constient. A nu se intelege cultivarea infantilitatii,ci redescoperirea inocentei.
Adultii se confrunta cu aceasta problema,si-au pierdut inocenta in favoarea infanti-litatii,prin evitarea sistematica a asumarii responsabilitatilor. Reinstaurand inocenta,starea in care nu punem etichete,nu judecam,nu suntem obsedati de castigul personal,viata noastra se va schimba radical.Dr.Len,afirma urmatoarele:"Nu va faceti probleme". "Intreaga lume este creatia ta si acest lucru trebuie luat adlitteram". Actele violente ale acelor criminali bolnavi psihic din Spitalul de Stat din Hawai erau responsabilitatea lui,doar pentru faptul ca acestisa aparusera in viata sa. Problemele lor erau "creatia"sa si de aceea tot ce a trebuit sa faca pentru a-i vindeca a fost sa lucreze asupra lui insusi,sa stearga gandurile care au generat acele probleme.

Ajungem la urmatoarea concluzie,anume aceea ca evenimentele din viata noastra actualizeaza amintiri,tipare de actiune trecute si reactii ciudate. Descoperiri
recente in fizica coantica par a conduce la aceleasi concluzii.
Toti am experimentat reactii care ne-au surprins si pe noi,si pe cei ce ne
cunosteau foarte bine.Daca te confrunti cu situatii limita,un necaz, o suferinta,in urmatoarea secunda iti pui intrebarea,ce anume din tine a generat sau atras aceasta problema.Necesar,dupa ce ai decelat problema si edificat de ce s-a produs acel eveniment,trebuie sters,uitat.
Automat,stiu,te intrebi cum vei sti ce ganduri au produs aceasta problema... Dr.Len,iti va spune: "Nu va faceti probleme"."O parte din voi stie.Trebuie doar sa-i dati permisiunea."

Cand judec o persoana,acea persoana devine un "ostatic al gandurilor mele". Cream lumea prin gandurile noastre.Este o realitate.Dumnezeu a creat fiinte perfecte,dar noi nu putem sa vedem acest lucru,fiindca intre ceea ce exista in realitate si ceea ce vedem se interpune gandul.
Noi vedem decat propriile noastre ganduri.Cu alte cuvinte daca unei persoane ii vom spune in mod repetat ca nu este buna de nimic,chiar spre asa ceva se va indrepta. Insa,daca ii vom lauda performantele,chiar daca numai sa-l incurajam,acea persoana chiar va face performante notabile. Pot garanta cu mana pe inima,ca este uluitor de adevarat.

Acea persoana se se conformeaza perceptiei noastre,mai devreme sau mai tarziu,se va
comporta in asa fel incat sa-mi confirme perceptia despre el.Actele unei persoane sunt o consecinta a ceea ce gandesc despre acea persoana si trebuie sa-mi asum res-ponsabilitatea pentru acest lucru.A nu judeca este singura atitudine corecta vis-a-vis de o persoana. De aceea a procedat la vindecarea propriei sale persoane,dr.Len, o astefel e metoda ducand la vindecarea pacientilor sai. Dr.Len,pentru a-si vindeca pacientii,a procedat in acest fel,si anume:"Am repetat incontinuu:Imi pare rau, iarta-ma. "Socant.Dr.Len,a reusit sa socheze,sa surprinda printr-o lovitura neastep-tata rutina noastra mentala.

Cere-ti iertare.Tot ce trebuie sa faci,este constientizarea problemei ce o resimti la nivel fizic,emotional,mental,si sa incepi sa iti purifici gandirea,care a atras problema printr-un proces de regret si iertare."Imi pare rau.Te rog,iarta-ma.Regret ca te-am facut ostatic gandurilor mele,prin negativismul lor,ti-am influentat in mod distructiv comportamentul.

In viata de zi cu zi,acest proces poate fi folosit in cele mai diverse situatii:cand suntem bolnav sau cineva apropiat este bolnav,cand ne confruntam cu probleme profesionale, sentimentale,etc.
Daca problema este de sanatate,ne adresam corpului: "Imi pare rau ca prin gandurile mele negative,ti-am facut rau. Te rog,iarta-ma. "Repetam cu sinceritate si convinge-re, pana se rezolva problema.Consecinta imediata este un sentiment de iubire. Stiu, pare hilar,la o prima vedere.Insa,supraconstientul este receptiv tocmai la limbajul de copil,ignorand formularile savante. Accesul la miracol si supraconstient este posibil decat atunci cand reancepem sa privim lumea prin ochii unui copil.

Invatand sau mai bine zis,obisnuindu-ne sa zicem,cat mai des posibil:"Iarta-ma","Te iert", "Multumesc", "Te iubesc"(care nu se foloseste numai in relatiile dintre un barbat si o femeie),Viata ta,se va schimba radical.Vei trai momente mirifice, neinchipuite in acel moment. Meriti!

Preluare de la ANATECOR, de la Violetta Chiriac Practician,
Vindecare Reconectiva Reconectare

Niciun comentariu: