10 aprilie 2011

Biogeologia arata ca Terra e un organism viu cu suflet universal care ii extermina pe oameni ca pe virusi

O noua teorie castiga tot mai mult teren in randul cercetatorilor dintr-un nou domeniu numit "biogeologie". Acesta nu se ocupa cu formele de viata de pe Terra, ci priveste Pamantul ca pe un ansamblu bio, ca si cum planeta intreaga ar fi un organism cu viata, cu suflet, cu emotii, cu reactii diverse.
Mai in gluma, mai in serios se facea analogia intre planete si oameni cu referire la incalzirea globala si la eruptiile solare, se spunea ca "Pamantul are febra", iar "Soarele e la ciclu" (cel de 11 ani de explozii maxime). Asata fara a mai spune ca in popor se zicea: "Cum de-l mai rabda Pamantul?!", unde pamantul era personificat, ca in atatea basme si legende populare. Ca in mitologie...
Iata ca ajunge spre cercetare ceea ce religiile sustineau inca de multa vreme, iar noua preocupare a oamenilor de stiinta: "se doreste o intelegere a acestui urias organism pe care oamenii il viruseaza si il paraziteaza, iar fara intelegerea acestui sistem urias, daca noi omoram gazda, ne omoram pe noi", spune dr. Theolosis de la Institutul de Cercetari Bioplanetare din Washington.
Intr-adevar, teoria are la baza ca intreg pamantul alaturi de intreg sistemul solar sunt gazdele noastre, din care cel putin terra are o viata activa, un "suflet" planetar, iar parazitii si virusii umani si animalieri trebuie sa traiasca in consens cu gazda. E ca si cum un organism uman ar fi infestat de virusi si paraziti, iar acesta ii poate tolera pana in anumite limite, dupa care trece la exterminarea lor.
"Asa ar trebui sa se comporte si oamenii", sustin cercetatorii din acest domeniu, care cred ca sufletul planetei e in relatie directa cu multitudinea spiritelor umane si comunica telepatic cu aceasta uriasa baza de date. cam asa s-ar putea traduce ceea ce pare un SF, dar care are la baza si idei religioase din crestinism, budism, hindu, yoga, astrologie, dar despre care bisericile traditionale considera ca ar putea crea pericolul New Age, in comun cu Scientologia, sau cu sectele raeliene.
"Pe scurt, iata cum reactioneaza planeta, ca la o gripa, alaturi de intreg sistemul solar afectat, isi creste temperatura, ca si cum ar avea febra, transpira prin inundatii, prin tsunami, prin uragane, tremura prin cutremure si eruptii vulcanice etc. S-a constatat ca aceste dereglari de clima, dar si de scoarta sunt tot mai dese pe masura ce tehnologia avanseaza, ce se polueaza mai mult si pe masura ce populatia planetei creste", spune Mathias Olsson, un cercetator in domeniu, citat de Daily news.
"E ca si cum Pamantul a ales sa ii extermine pe oameni, ca de o boala de care sufera. Iar noi agresam pamantul tot mai mult", a mai adaugat el. In sprijinul acestor afirmatii au aparut si fotografii care arata cum e pamantul agresat dupa exploziile nucleare de la Fukushima (vezi foto).
Centrul Geologic de la NASA a folosit diferite imagini ale satelitilor Landsat 7 si Terra Satellit pentru a crea fotografii uimitoare cu planeta noastra.
Oamenii de stiinta au folosit culori diferite pentru fiecare val de radiatii, majoritatea fiind invizibile ochiului liber. Cercetatorii au reusit astfel sa priveasca suprafata Pamantului si sa isi dea seama in ce directie se indreapta valurile de radiatii.

preluare de pe: http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/biogeologia-arata-ca-terra-e-un-organism-viu-cu-suflet-universal-care-ii-extermina-pe-oameni-ca-pe-virusi-8835.html

Niciun comentariu: