11 aprilie 2011

Apocalipsa, extrema urgenta! Planeta s-a dereglat de tot

Apocalipsa, extrema urgenta! Planeta s-a dereglat de tot
Meteorologii spun ca dereglarile anotompurilor sunt datorate fenomenului de incalzire globala. Efectul de sera datorat emisiilor de carbon ar duce la modificari ale ritmurilor anotimpurilor. Ba se zice ca primavara a venit prea devreme in acest an, ba, ca, din contra, vine prea tarziu, in anumite zone inregistrandu-se inca ninsoare si depunerea stratului de zapada, asa cum a fost si in tara noastra cu zapezile din Harghita si Covasna.
Bineinteles, teoreticienii conspiratiilor sustin ca aceasta dereglare are drept cauza apropierea planetei Nibiru, iminenta schimbarii polilor magnetici si ca se reflecta nu numai in dereglarile anotimpurilor si in incalzirea globala datorata aparitiei planetei la Sud de Soare, ci si in cutremure, eruptii vulcanice, modificari tectonice. Chiar si Casa Alba e ingrijorata de acest fenomen.
Planeta parca a luat-o razna. cutremurele sunt foarte dese. Vulcanii stau sa explodeze, pasarile cad din cer, pestii mor pe capete, e o imagine apocaliptica la care mai adaugam si incidentele nucleare din Japonia. Si, colac peste pupaza, mai marii planetei doresc sa ne obisnuiasca cu existenta extraterestrilor.
Dupa ce Wikileaks a  anuntat ca exista cablograme ale Departamentului de Stat in care se vorbeste despre extraterestri, FBI desecretizeaza peste 2000 de file, intre care cateva vorbesc despre OZN-uri, despre incidentul Roswell, precum si altele care la vremea lor au fost musamalizate.
De ce apare atat de obsesiva chestiunea existentei extraterestrilor in aceste planuri apocaliptice, cand mai si aflam, de pilda, ca numarul credinciosilor crestini a scazut simtitor in lumea occidentala, dand nastere scientologiei, new age sau sectei raelienilor. Ce ne mai asteapta?
Radu Nicolae



Niciun comentariu: