10 aprilie 2011

Apocalipsa Mica in semnele lumesti ale momentului

Un citat din Biblie devine din ce in ce mai actual si este mentionat acum, de cand cu cutremurul din Japonia, alaturi depreviziunea Babei Vanga cu privire la anul 2011. Clarvazatoarea bulgaroaica a spus ca in acest an vor fi "dusuri nucleare" in emisfera nordica, iar "musulmanii ii vor ataca pe europeni". Daca am fi citit aceasta predictie la in februarie parca ne-ar fi venit sa zambim, dar dupa cutremurul din Japonia, dupa ce este deja alerta de ploi radioactive, iar cantitatea de radiatii se inmulteste pe zi ce trece, privim altfel predictia.
In plus, razboiul din Libia, revoltele din Yemen, dar si masarea de forte NATO in coasta Iranului, par sa stea sa implineasca cea de-a doua parte a profetiei Vangai pentru 2011. Cineva a numit aceste mesaje ale Vangai, care cuprind si exploziile solare, trecerea Lunii pintr-un nou prag dupa 22 martie 2011, cutremure, eruptii vulcanice si tsumani, maree etc. ca o "Apocalipsa Mica", cuprinsa in profetiile din Evangheliile Noului Testament, ce prefigureaza pe cea mare: "Apocalipsa lui Ioan"
Iata unul dintre pasajele concludente vizavi de cele petrecute in Japonia din Evanghelia dupa Luca (Cap. 21, 25): "Si vor fi semne in soare, in luna si in stele, iar pe pamant spaima intru neamuri si nedumerire din pricina vuietului marii si al valurilor." Vi se pare potrivit cu aceste vremuri pe care le traim? Sau: "Iar când veţi auzi de războaie şi de răzmeriţe, să nu vă înspăimântaţi; căci acestea trebuie să fie întâi, dar sfârşitul nu va fi curând." (Luca 21, 9)
Din ce in ce mai multi cercetatori leaga aceste evenimente catastrofice de exploziile solare, de miscarile Lunii si de campurile electromagnetrice si gravitationale, ca si de semnele date de stele, de astrologie, de prezenta a ceea ce se cheama Luna Neagra (Lilith). Chiar si NASA a recunoscut pe propriul site ca exista o legatura intre toate acestea.
In Matei (24,7) se spune ca "...Pe alocurea, vor fi cutremure de pamant, foamete si ciumi şi spaime şi semne mari din cer vor fi.", iar despre conditia oamenilor in vremurile de pe urma: "...oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, laudãrosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultamitori, fara evlavie, fara dragoste fireasca, neinduplecati, clevetitori, neinfranati, neimblanziti, neiubitori de bine, vanzatori, obraznici, ingamfati; iubitori mai mult de placeri decat iubitori de Dumnezeu..." (Matei 24,12) Ceea ce va face ca Pamantul sa se schimbe, clima sa se schimbe. In tot acest timp se vor inmulti conflictele: "Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie..." (Matei 24,6).
In aceasta Apocalipsa Mica (suma profetiilor din Evanghelii legate de a doua venire a lui Iisus), dupa propovaduirea cuvantului lui Dumnezeu la toate neamurile si dupa aratarea semnelor mentionate, totul se incheie cu ultimul semn, sau "semnul cel mare": aratarea pe cer a semnului Fiului Omului. "Atunci se va arata pe cer semnul Fiului Omului ... si vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului cu putere si cu slava multa" (Matei 24, 30)
Despre acest moment, teologii cred ca se va arata semnul crucii, pe cer, la Ierusalim, dupa ce evreii vor fi convertiti la crestinism, iar venirea lui Iisus va declansa Judecata, dupa alti cercetatori este vorba despre Planeta Nibiru, Eris, Planeta Zeilor sau, cum i s-a mai spus, Planeta Crucii, cunoscuta inca din scrierile sumeriene. Altii cred ca este vorba despre Cometa Elenin, care urmeaza sa atinga distanta cea mai scurta fata de Terra in octombrie 2011 si se va vedea pe cer cu ochiul liber. Si, in fine, altii spun ca este vorba despre un corp ceresc Hercolubus, reprezentat printr-o cruce rosie si care se afla deocamdata ascuns de noua planeta descoperita de NASA, de Tysche (cea care e mult mai mare decat Jupiter si Saturn luate la un loc).

preluare de pe: http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/apocalipsa-mica-in-semnele-lumesti-ale-momentului-8704.html

Niciun comentariu: