10 aprilie 2011

NASA trimite o misiune spatiala dupa antimaterie si universuri paralele

Agentia spatiala americana cauta Universurile paralele formate din anti-materie. Misiunea spatiala ar putea oferi mai multe informatii legate de formarea Universului. "Ideea mai multor Universuri este mai mult decat o inventie fantastica - apare in cateva teorii stiintifice si merita sa fie luata in serios", afirma Aurelien Barrau, fizician la CERN, citat de Daily Galaxy.

Misiunea AMS-02 va fi lansata odata cu naveta spatiala Endeavour, STS-134. Ea va cauta prin razele cosmice pentru a gasi particule exotice, antimaterie si materie intunecata. Echipamentul necesar experimentului va fi atasat in exteriorul Statiei Spatiale Internationale.

Aceasta tehnologie cantareste nu mai putin de 7,5 tone. Se crede ca rezultatele pe care le-ar oferi ar putea revolutiona fizica si ceea ce stim pana acum depre Univers. De asemenea, oamenii de stiinta spera sa afle din ce este alcatuita materia intunecata. Se pare ca aceasta tine Universul laolalta, conform teoriilor elaborate de oamenii de stiinta.

preluare de pe: http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/nasa-trimite-o-misiune-spatiala-dupa-antimaterie-si-universuri-paralele-8713.html

Niciun comentariu: