11 aprilie 2011

ONU pregateste programul de decimare a populatiei Terrei

Iata ca ceea ce tot spuneau adeptii teoriei conspiratiei ca se va intampla intr-un viitor nu prea indepartat e pe cale sa se infaptuiasca. Cei de la ONU s-au aratat ingrijorati ca in 2100 populatia planetei va ajunge la 14 miliarde, daca nu va fi decimata de molime, sau de razboaie si nu vor mai exista resurse care sa - sustina atatea suflete.
Ca atare, de pe acum se cauta masuri pentru a stapani rata de reproducere umana, pana la momentul candva fi posibila colonizarea spatiului cosmic. Hrana si virusii "scapati din laboratoare" vor fi, cel mai probabil, spun aceiasi adepti ai teoriei conspiratiei metodele prin care se va petrece un genocid planetar. Care a si inceput prin Codex Alimentarius.
Oficialii ONU se tem că nu vor exista suficiente resurse naturale pentru 14 miliarde de locuitori. Rata natalităţii la nivel mondial ar trebui să scadă pentru a nu ajunge la un nivel nesustenabil în următorii ani, se arată într-un raport ONU.Pentru a exista o sansa reala de stabilitate in privinta populatiei lumii, natalitatea ar trebui sa ajunga cat mai rapid la un nivel care sa permita strict inlocuirea generatiei actuale, sustin reprezentantii Organizatiei Natiunilor Unite (ONU). Potrivit expertilor institutiei, numarul locuitorilor din intreaga lume va ajunge pana la sfarsitul anului la sapte miliarde, iar aceasta cifra s-ar putea dubla pana in 2100, daca nu se iau masuri.
Ingrijorarea este mai accentuata in cazul tarilor cel mai putin dezvoltate, care au un spor natural in crestere, dar care sunt cele mai vulnerabile la foamete. Specialistii de la ONU Population Division au realizat sase scenarii ale schimbarilor viitoare in privinta dinamicii populatiei, bazate pe mai multi factori. In ipoteza nici optimista, nici pesimista, numarul locuitorilor din intreaga lume va ajunge la 9,4 miliarde in 2070, iar apoi va incepe sa scada.
In curand, in toata tarile Uniunii Eu­ro­pene, inclusiv in Romania, intra in vigoare regulamentul CE 1924/2006 privitor la mentiunile nutritionale si de sanatate asociate alimentelor, elaborat la indicatia faimoasei Comisii Codex Alimentrius. Ceea ce inseamna ca, in curand, painea, usturoiul, iaurtul, plantele medicinale, produsele stupului, plantele si ceaiurile medicinale, vitaminele, mi­neralele, suplimentele alimentare, integrate intr-o dieta echilibrata, diversificata, in cadrul unui stil de viata activ, pierd, in mod birocratic, virtuti demonstrate de mii de ani si anume ca sunt primele ce pot preveni, vindeca si trata boli.
Astfel, printr-o dispozitie birocratica, nestiintifica, se anuleaza insasi baza medicinii preventive, potrivit careia alimentele sa fie medicamente, enuntat in urma 2.500 de ani de Hipocrate. Adica alimentelor li se confisca proprietatea de a preveni numeroase boli. Ceea ce va conduce la inbolnavirea pe capete si la decese timpurii. In plus, este incurajata hrana artificiala, cea modificata genetic, precum si cea cu un continut bogat de hormoni cancerigeni, ori chimicale aditivate extrem de periculoase pentru ficat si pancreas, generatoare de boli cumplite.

Niciun comentariu: