6 august 2011

Cine conduce omenirea?

                                                                                                                                Autor: Ionel Grama

Cine conduce omenirea?
 
 
  „Fie că vreţi, fie că nu, vom avea un guvern mondial. Singura ches­tiune este dacă va fi acceptat sau impus“ (James P. Wartburg, bancher american, consilier financiar al preşedintelui Franklin D. Roosevelt).

Intr-un mesaj trimis pe internet, la data de 7 mai 2011, dna Corina Savu ne spune următoarele: „Bună ziua!
Aş vrea să ştiu cum comentaţi următoarea frază: «Grupul Bilderberg, Consiliul pentru Relaţii Externe şi Comisia Trilaterală sînt guvernul secret ce conduce naţiunea americană prin intermediul MJ-12, împreună cu Grupul de Studiu numit Jason Society». Aştept răspunsul dvs. în revista Lumea misterelor. Numai bine! Corina”.
Inainte de a intra în subiect, comentariul cel mai scurt este acela că există aceste structuri, care dictează politica omenirii şi îi ţin în pumn pe toţi cei care se cred cei mai puternici oameni de pe glob, dar care, în realitate, sînt doar nişte biete marionete în jocul acestui guvern secret. Precizăm că instituţiile înşirate de cititoarea noastră nu sînt unul şi acelaşi lucru, nu au apărut pe firmament deodată, dar toate acţionează în ideea instaurării Noii Ordini Mondiale. Deoarece, în ultimele decenii, s-a dus o intensă activitate de dezinformare, spunîndu-se că nu există astfel de organisme sau preocupări, vom apela la informaţii care, prin vechimea lor, nu pot fi suspectate de manipulare.


Consiliul pentru Relaţii Externe 
Council on Foreign Relations (CFR) nu trebuie confundat cu Comitetul pentru Relaţii Externe. CFR a luat fiinţă în anul 1921, scopul său declarat fiind unul destul de curios: acela de a înţelege mai bine lumea în care trăim.

Paul Warburg, bancher evreu, unul dintre fondatorii Federal Reserve, este considerat ctitorul acestei structuri.

Mai tîrziu, un alt membru al CFR a explicat altfel scopurile urmărite.

Chester Ward, amiral, fost judecător în Marina Militară a SUA, membru CFR de peste 15 ani, a făcut următoarea afirmaţie: „Scopul principal al CFR este slăbirea suveranităţii SUA şi a independenţei naţionale şi supunerea ei unui guvern unic mondial”.

In 2009, Janet Napolitano, şefă a Departament of Homeland Security, într-un discurs ţinut la CFR, a cărei membră este, a declarat: „In ritmul acesta, în cîteva luni planeta va deveni o cuşcă. 

Un nou «manual» de luptă împotriva terorismului îi indică a fi periculoşi inclusiv pe militanţii anti-Noua Ordine Mondială…”.

Că aşa stau lucrurile a afirmat şi secretarul de stat Hillary Clinton, la 15 iulie 2009: „Primim o mulţime de sfaturi de la Consiliu şi aceasta înseamnă că nu va mai trebui să mergem prea departe, pentru a ni se spune ce trebuie să facem şi cum trebuie să gîndim”.

Majestic 12
Cunoscută sub mai multe denumiri, precum MJ 12, Majestic 12, Majestic Trust, Majic 12, Majority 12 sau Mars Jupiter 12, această organizaţie a luat fiinţă în iulie 1947, documentul de constituire fiind semnat de Harry Truman, al 34-lea preşedinte al SUA. S

copul declarat era acela de investigare a existenţei obiectelor zburătoare neidentificate (UFO – Unidentified Flying Objects ) şi a activităţii acestora, ca urmare a prăbuşirii unui astfel de aparat nonterestru la Roswell, în iulie 1947.

Din motive neelucidate nici pînă astăzi, în 1984, toţi cei 12 membri ai Majestic erau morţi, astfel încît secretul referitor la această organizaţie a devenit şi mai de nepătruns.


Bilderberg
La 4 noiembrie 1952, Harry S. Truman a înfiinţat ANS, Agenţia Naţională de Securitate, a cărei misiune iniţială a fost aceea de a intercepta, descifra şi interpreta semnalele radio venite din Cosmos.

Azi, misiunile ANS au căpătat altă amploare şi au fost extinse la nivel terestru şi extraterestru. Unele surse spun că, pentru păstrarea secretului privind acţiunile ANS, s-a hotărît formarea unui grup de conducere. In acest context, a luat fiinţă Grupul Bilderberg, care, la rîndul său, şi-a ales un guvern propriu de conducere.

Denumirea a fost luată de la hotelul Bilderberg, din Oosterbeek, Olanda, unde s-a ţinut prima întrunire. Organizaţia este condusă de 43 de membri, 24 de americani şi 19 europeni.

Scopurile grupului sînt:

-crearea unui Guvern Mondial la începutul mileniului trei (sîntem deja în el);

-globalizarea economiei mondiale (în curs de realizare);

-crearea unei forţe armate globale, care să reducă operativ la tăcere orice formă de opoziţie, în orice punct al planetei (în plină desfăşurare!);

-crearea unei economii globale şi a unei monede unice (dacă nu se face de bunăvoie, se poate face cu forţa);

-desfiinţarea graniţelor, a barierelor religioase, etnice şi de altă natură (deşi sînt opoziţii puternice, procesul este în derulare).

Grupul de studiu Jason Society
In 1954, preşedintele Eisenhower, prin memorandumul NSC 5411, însărcinează Grupul de Studiu cu „examinarea tuturor faptelor, dovezilor şi rapoartelor, adevărate sau false, pentru detectarea şi confirmarea problemei extraterestre“.

In noiembrie 1955, prin ordinul NSC 5412, atribu­ţiunile acestuia se completează cu „explorarea tuturor factorilor implicaţi în realizarea şi implementarea unei politici de diplomaţie în era nucleară“.

Printre altele, Jason Scholars, Cărturarii lui Jason, cum mai sînt cunoscuţi componenţii grupului, se ocupă şi cu recrutarea viitorilor membri ai Societăţii Jason.

In fine, Grupul Jason Society a pus la punct Alternativele 1, 2 şi 3, despre care oamenii obişnuiţi nu ştiu nimic.

Comisia Trilaterală
In 1973, din iniţiativa bancherului american David Rockefeller, a luat fiinţă Comisia Trilaterală, al cărei scop declarat era acela de asigurare a unei bune comunicări şi cooperări între statele membre.

Denumirea de „trilaterală” vine de la cele trei zone de pe glob, Japonia, Europa şi America de Nord.

Scopul nedeclarat al acestei structuri, din care fac parte membrii diverselor guverne, prim-miniştri, şefi de bănci, mari industriaşi, este acela de organ executiv secret, care dictează deciziile politice ale guvernelor lumii.

Comisia Trilaterală numeşte şi/sau detronează şefii de state, care sînt executanţii ordinelor primite de la această organizaţie, hotărăşte locul şi data acţiunilor militare şi politico-economice la scară planetară.

Din această structură fac parte şi doi români, Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, şi Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI.

Cum a evoluat CT şi ce obiective are în prezent a arătat Barry Goldwater (2 ianuarie 1909 – 29 mai 1998), general maior în rezervă, fost pilot militar, senator de Arizona între anii 1953-1965 şi 1969-1987, membru al Partidului Republican, candidat la preşedinţia SUA în 1964, membru al Senatului SUA din 1952, cunoscut în lumea politică drept „Domnul Conservator”, care a spus: „Ceea ce intenţionează trilateraliştii să facă în realitate este crearea unei supraputeri economice mondiale deasupra guvernelor politice ale statelor naţionale afectate. Ca administratori şi creatori ai sistemului, ei vor stăpîni lumea”.
Am încercat să prezentăm aceste organizaţii în ordinea apariţiei lor, dar trebuie subliniat că între ele există o cooperare permanentă. Aceste structuri există sau totul este ficţiune?
Intr-o analiză a situaţiei politice a SUA, efectuată la 15 decembrie 1987, senatorul Jesse Helms a afirmat următoarele: „(…) Aceste organizaţii oculte lucrează de comun acord cu stăpînii din Kremlin, ca să creeze ceea ce ei numesc «Noua Ordine Mondială»”. In final, amintim că există un fir roşu ce leagă toate aceste structuri, în sensul că toate au avut sau au în obiectivul lor studiul OZN şi contactele cu extratereştrii.

Din alte documente, reiese că întîlnirile cu reprezentanţii unor alte lumi au avut loc deja, că aceştia s-au dovedit cu mult superiori nouă şi că ne-au impus o anume conduită.

Dacă ipoteza este reală, rămîne de răspuns la o singură întrebare: cine conduce cu adevărat omenirea de pe planeta Pămînt?

Niciun comentariu: